Våra tjänster

Roslags Kemtvätt är ett fullserviceföretag inom kemtvätt/vattentvätt och skrädderi, vilket innebär att vi kan åta oss i princip alla möjliga tänkbara uppdrag. Allt arbete sker i eget regi i vår moderna tvättanläggning där vi även utför skrädderiarbeten på plats. För dig som behöver något utfört under dagen har vi på Roslags kemtvätt även en expresstjänst att erbjuda.

På Roslags Kemtvätt anpassar vi oss med stor flexibilitet efter kundens tillgänglighet, önskemål och unika behov.

Nedan följer ett urval av våra tjänster:

Kemtvätt

Kom till oss om du behöver tvätta din kostym, klänning eller andra plagg. Vi behandlar, tvättar och pressar på alla typer av kläder och material.

Vattentvätt

Vi tvättar allt från bäddlinne, dukar, servetter & frottéhanddukar. Vi ställer höga krav på resultatet.

Skrädderi & Skomakeri

Våra erfarna skräddare utför all typ av lagningar och ändringar för både herr och damkläder. Genom våra samarbetspartners kan vi även vara behjälpliga med skomakeritjänster.

Kontorsservice

En mycket uppskattad tjänst bland anställda. Vi sätter upp en inlämningsstation på ert företag där anställda lämnar in sin tvätt. Hämtning och lämning sker på bestämda dagar eller enligt önskemål.

Gardinservice

Vi tar hand om hela processen från nertagning, tvätt och upphängning av gardinerna  på företag, skolor m. m. Med vår långa erfarenhet har vi en stor kompetens inom detta område

Mattvätt

Vi tvättar och rengör alla typer av mattor i vår moderna tvättanläggning i Vinsta. Alla mattor genomgår en noggran rengörningsprocess som säkerställer högsta kvalitet på resultatet. Våra skräddare utför även lagning av mattor.

Kapelltvätt

Vi tvättar kapell och förtält som även impregneras för bästa resultat. Vi kan även utföra reparation av blixtlås, sömmar och byte av rutor.

Expresstjänst

För dig som behöver få något utfört under dagen. Gäller både kemtvätt och skrädderi. (lämna före kl 10.oo & hämta efter kl 16.oo)

Om du har några frågor kontakta oss så hjälper vi dig.