Om Roslags Kemtvätt

Roslags Kemtvätt är ett fullserviceföretag inom kemtvätt och skrädderi som har servat stockholmarna sedan 1997. Genom att erbjuda den bästa servicen och högsta kvaliteten i vårt arbete har vi år efter år utvecklats och vunnit ett allt större förtroende från nya och befintliga kunder. Under åren har vi skaffat oss stor erfarenhet av klädvård och tvättservice, och vi erbjuder våra tjänster både till privata och den offenliga sektorn. Våra tvättanläggningar har en modern maskinpark, mycket kompetent personal, och vi kan erbjuda service med hög kvalitet inom kemtvätt och skrädderi.

Vi erbjuder en hög service- och kvalitetsnivå och anpassar oss efter kundens önskemål. Därför har både små som stora företag valt att jobba med oss, och vi strävar ständigt efter att överträffa deras förväntningar. Vi tror på god service och långsiktiga relationer med våra kunder.

Våra anläggningar

Roslags Kemtvätt har i dagsläget två tvättanläggningar med vilka vi kan täcka alla tänkbara behov av tvätt. Kemtvätt och konsumentskalig vattentvätt bedrivs på Roslagsgatan 12 i Stockholm. Vår anläggning i Vinsta industriområde rymmer våra maskiner för mattvätt och vattentvätt av industriella volymer av tvättgods.

Alltid försäkrad!

Roslags Kemtvätt är ett ekonomiskt solitt företag som flera år i rad har fått ett mycket högt kreditvärderingsbetyg från både UC och Soliditet. Företaget har tecknat försäkringar genom vilka kunders alla inlämnade plagg och textilier är fullt försäkrade under tiden som de finns på Roslags Kemtvätt.
Välkommen som kund!